• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Klein postúpil v Portoroži

Lukáš Klein zvíťazil na challengeri 80 v slovinskom meste Portorož (46 600 EUR +H, tvrdý povrch vonku) nad Talianom Andreom Vavassorim 6:4, 6:1. V druhom kole si zahrá proti jedenástemu nasadenému Srbovi Danilovi Petrovičovi.

12. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek s Dodigom ďalej

Filip Polášek s Chorvátom Ivanom Dodigom zvíťazili v prvom kole štvorhry na turnaji ATP 1000 v americkom Cincinnati nad belgicko-poľským párom David Goffin, Hubert Hurkacz 6:1, 6:3. V osemfinále narazia na ôsmych nasadených amerických bratov Boba a Mika Bryanovcov.

12. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

ME U12: Dievčatá strieborné

Slovenský tím dievčat do 12 rokov v zložení Renáta Jamrichová, Lucia Hradecká a Vanessa Nováková pod vedením kapitána Jána Matúša získal strieborné medaily na majstrovstvách Európy vo francúzskom Ajacciu. Vo finále prehrali dievčatá s Ruskami 0:3. Najskôr Hradecká podľahla Kornejevovej 1:6, 2:6, potom Jamrichová v súboji jednotiek nestačila na Andrejevovú a prehrala 0:6, 0:6. Vo štvorhre jasne dominioval ruský pár Andrejevová, Milovanovová, ktorý zdolal Slovenky 6:0, 6:0. Napriek jasnej finálovej prehre je druhé miesto veľkým a nečakaným úspechom mladých reprezentantiek. Počas trinásťročnej histórie tohto turnaja je to vôbec prvý raz, čo sa dievčatá v tejto vekovej kategórii prebojovali do finále.

11. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

V Žiline Novanský a Suchánková

Na dvorcoch TK Žilina vyvrcholil v nedeľu už 13. ročník medzinárodného turnaja Žilina Junior Open 2019. Oba finálové zápasy boli čisto slovenskou záležitosťou. Medzi chlapcami triumfoval ôsmy nasadený Michal Novanský, ktorý zdolal trojku turnaja Mateja Gálika 7:5, 6:4. U dievčat bola úspešná rovnako osmička Sara Suchánková. Tá si poradila s deviatou nasadenou Yvonnou Žuffovou 6:4, 7:5. Výsledky, pavúky

11. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenayov triumf v Augsburgu

Igor Zelenay po boku Andreja Vasilevského zvíťazil vo finále challengeru 80 v nemeckom Augsburgu nad chorvátskymi dvojičkami Ivan Sabanov, Matej Sabanov 4:6, 6:4, 10-3 za 76 minút. Pre 36-ročného Slováka je to tretí deblový titul v tomto roku. Predchádzajúce dva získal s Ukrajincom Denysom Molčanovom na challengeroch 80 v Taliansku - v Barlette a Francaville.

11. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Pepas Cup U18 2019

V nedeľu 11. augusta odštartuje kvalifikačnými bojmi druhý ročník juniorského ITF podujatia s názvom Pepas Cup 2019 v Slovenskej Ľupči. V kvalifikácii chlapcov štartuje 15 domácich reprezentantov, dievčat je o tri viac. Na turnaj sú prihlásení hráči dovedna zo 17 krajín, najväčšie zastúpenie budú mať domáci tenisti. Hlavná časť turnaja sa začína v utorok. Výsledky, pavúky, program

10. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Žilina Junior Open 2019 - slovenské finále dievčat aj chlapcov

Na turnaji Žilina Junior Open 2019 sa darí domácim tenistom. V kategórii chlapcov aj dievčat sa vo dvojhre odohrajú čisto slovenské finále. Medzi chlapcami o trofej zabojujú tretí nasadený Matej Gálik a osmička Michal Novanský. Z dievčat sa do finále prebojovali ôsma nasadená Sara Suchánková a deviatka Yvonna Žuffová.V štvorhre boli finálové zápasy na programe už v sobotu. Z turnajového víťazstva sa radoval slovenský pár Tomáš Lánik, Peter Benjamín Prívara, medzi dievčatami bola úsešná slovensko-česká dvojica Nikola Daubnerová, Amelie Smejkalová. Výsledky, pavúky, program

10. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Žilina Junior Open 2019 - piati Slováci v semifinále

Na turnaji Žilina Junior Open 2019 sa do semifinále prebojovalo dovedna päť slovenských reprezentantov - traja chlapci a dve dievčatá. V chlapčenskej časti pozíciu najlepšie nasadeného domáceho hráča naďalej potvrdzuje trojka turnaja Matej Gálik, ktorý o postup do finále zabojuje s najvyššie nasadeným hráčom Ondřejom Horákom z Česka. V čisto slovenskom semifinále na seba narazia Michal Novanský s Lukášom Palovičom, turnaj tak má už teraz istotu domáceho finalistu. Medzi dievčatami sa do semifinále prebojovali osmička Sara Suchánková a deviatka Yvonna Žuffová. Výsledky, pavúky, program

10. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Klein skončil vo štvrťfinále

Lukáš Klein, najvyššie nasadený hráč na turnaji ITF World Tennis Tour v rakúskom Vogau (25 000 USD, antuka vonku) prehral vo štvrťfinále s Čechom Jonášom Forejtekom 3:6, 3:6.

09. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

ME U12: Dievčatá naďalej víťazne

Tím slovenských dievčat pod vedením kapitána Jána Matúša zvíťazil aj v druhom stretnutí na majstrovstvách Európy do 12 rokov. Vanessa Nováková síce prehrala v úvodnej dvojhre, no Renáta Jamrichová bodom v singli a následne aj v debli po boku Lucie Hradeckej získala dva body a dievčatá celkovým skóre 2:1 zdolali Ukrajinu. V sobotu ich čaká ďalší duel B skupiny proti Bulharsku.

09. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay v Augsburgu vo finále

Najvyššie nasadený pár na challengeri v Augsburgu Igor Zelenay, Andrej Vasilevski zvíťazil vo štvrťfinále nad nemeckou dvojicou štartujúcou na voľnú kartu Daniel Altmaier, Johannes Haerteis 6:2, 3:6, 10-5. Na semifinálový duel mali v sobotu nastúpiť proti štvrtému nasadenému páru Guillermo Garcia-Lopez, David Marrero, Španieli však súboj vzdali. Zelenay s Vasilevskim tak postúpili rovno do finále.

09. 08. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Strieborný tím už doma

Slovenské tenistky do 18 rokov Viktória Morvayová, Romana Čisovská a Michaela Kadlečková považujú zisk striebra na ME vo francúzskom Granville za veľký úspech, no finále proti Bielorusku ich stále škrie. K titulu na kontinentálnom šampionáte im chýbala jediná loptička. Slovenky postúpili z kvalifikačnej skupiny z druhého miesta. Vo finálovej skupine zdolali Maďarsko 2:1, v semifinále Veľkú Britániu 2:1, vo finále podľahli Bieloruskám 1:2, keď v rozhodujúcej štvorhre nevyužili tri mečbaly. Strieborný tím Slovenska privítal v piatok na pôde STZ generálny sekretár Igor Moška.

09. 08. 2019
Aktuality Více zde