• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

SJI: Behúlová prekvapila, vypadli Méri, Suchánková, Privara, Pokorný

V prvom kole Slovak Junior Indoor v NTC prekvapila 15-ročná Slovenka Bianca Behúlová, ktorá vyradila rebríčkovo favorizovanú súperku a postúpila do osemfinále turnaja ITF Grade 2 pre juniorov do 18 rokov. S dvojhrou sa z domácich hráčov, držiteľov voľných kariet, rozlúčili Peter Privara, Eszter Méri, Sara Suchánková. Výsledky.

Foto Dušan Barbuš

07. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková v Sydney vypadla

Dominika Cibulková neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v Sydney. Domácej Austrálčanke Samanthe Stosurovej podľahla po trojsetovom boji 6:3, 3:6, 4:6. Šampiónka US Open z roku 2011 zahrala 15 es a upravila vzájomnú bilanciu so slovenskou jednotkou na 6:2. Jej ďalšou súperkou bude Švajčiarka Timea Bacsinszká. Stosurová po postupe velebila fanúšikov. ,,Som rada, že zostali v hľadisku napriek tomu, že už bolo neskoro večer a vytrvalo ma povzbudzovali. Vedela som, že to bude náročný zápas. Dominika je veľká bojovníčka, ktorá sa nevzdáva za žiadneho stavu. V druhom a treťom sete ma podržalo podanie," povedala Austrálčanka v prvom interview priamo na kurte.  

07. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

AO: žreb kvarteta Slovákov

V kvalifikácii Australian Open sa 7. nasadený Lukáš Lacko stretne s Američanom Timom Smyczekom, Andrej Martin s Talianom Stefanom Travagliom a Filip Horanský s Rusom Alexejom Vatutinom. Zo slovenských žien štartuje v kvalifikácii iba Jana Čepelová, ktorej prisúdil žreb 9. nasadenú Ukrajinku Martu Kosťukovú.

07. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová do osemfinále

Karolína Schmiedlová zdolala Rusku Jevgeniju Rodinovú 7:5, 6:7(5), 6:3 a postúpila na turnaji v Hobarte do osemfinále. Hráčka NTC musela o postup bojovať dve a pol hodiny. Jej súperkou v druhom kole bude postupujúca zo zápasu Nemky Mony Barthelovej s 8. nasadenou Belgićankou Alison Van Uytvanckovou.

07. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

V nedeľu odštartoval SJI

V NTC sa v nedeľu začal kvalifikáciou 26. ročník juniorského turnaja Grade 2 Slovak Junior Indoor. V kvalifikácii hráčov do 18 rokov sa predstavilo 7 slovenských chlapcov a 5 dievčat.  Obe kvalifikácie boli dvojkolové, zo Slovákov postúpil iba Krištof Minárik. Najvyššie nasadenými v hlavných súťažiach sú Ruska Maria Timofejevová (70. ITF) a Chorvár Roko Horvat (75.). 

06. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan si na úvod zamakal

Martin Kližan sa v úvodnom zápase sezóny v Sydney poriadne napracoval na postup. V prvom kole za dve a trištvrte hodiny vyradil 19-ročného austrálskeho držitela voľnej karty (147.ATP) Alexeja Popyrina 7:6(4), 4:6, 7:6(5).  V osemfinále sa stretne s postupujúcim zo súboja Jeremy Chardy - Andreas Seppi.

06. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Začali sa halové M SR staršieho žiactva

V Bratislave na dvorcoch Slávie STU a v Slovenskej Ľupči sa dnes začali halové majstrovstvá Slovenska staršieho žiactva, ktoré potrvajú do 8. januára. Nástup účastníkov zachytávajú snímky z oboch dejísk.

05. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová na finále nedosiahla

Viktória Kužmôvá na svoje prvé finále na okruhu WTA ešte v Aucklande nedosiahla. Dvadsaťročná členka NTC v semifinále prehrala s druhou nasadenou svetovou štrnástkou a obhajkyňou prvenstva Juliou Görgesovou 1:6, 6:7(6). Tridsaťročná Nemka nestratila proti Slovenke set ani vo štvrtom vzájomnom súboji. Kužmová je po skvelom vstupe do sezóny v priebežnom rebríčku 46. - najvyššie v kariére - na pozícii slovenskej dvojky.

05. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Orlande dohral

Norbert Gombos prehral s najvyššie nasadeným Darianom Kingom z Barbadosu 5:7, 6:3, 3:6 a s challengerom v Orlande sa rozlúčil vo štvrťfinále.

04. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková vynechá Hobart

Magdaléna Rybáriková mala pôvodne štartovať budúci týždeň v Hobarte, ale turnaj vynecháva. ,,Mám edém na kosti pravej ruky, mohla by z toho byť únavová zlomenina, takže si dávam voľno a hrať budem až v Melbourne," uviedla pre našu stránku Rybáriková. Na turnaji sa predstaví Viktória Kužmová, ktorej žreb prisúdil Maďarku Timeu Babosovú, Karolína Schmiedlová sa stretne s Ruskou Jevgenijou Rodinovou.

04. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Živió, Dominik 41!

Dominik Hrbatý dnes oslavuje 41. narodeniny v ďalekej Austrálii v spoločnosti svojho zverenca Martina Kližana. ,,Čo môže byť lepšie ako si dať na narodeniny dobrý steak," komentuje oslávenec na facebooku. Ku gratulantom sa pripájame!

04. 01. 2019
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan zarezáva už v Sydney

Martin Kližan už zarezáva v Sydney, kde sa pod vedením Dominika Hrbatého predstaví na svojom prvom tohtoročnom turnaji. Potom nasleduje Melbourne. Do dejiska prvého grandslamu sezóny po rokoch zavítal Karol Kučera a na facebook zavesil mapku s tenisovým areálom s komentárom: ,,Toto je moje obľúbené miesto.” Semifinalista Australian Open 1998 sprevádza svojho zverenca Filipa Horanského, ktorého čaká premiéra v grandslamovej kvalifikácii.

04. 01. 2019
Aktuality Více zde