• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Šramková opäť vo finále v Otočci

Rebecca Šramková zabojuje o titul v dvojhre na turnaji ITF WTT W40 v slovinskom meste Otočec (40 000 USD, antuka vonku). V pozícii sedmičky pavúka si v semifinále poradila s dvanástou nasadenou Američankou Elvinou Kalievovou, ktorú zdolala 7:6(5), 6:1 za 95 minút. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza si vo finále zmeria sily s druhou nasadenou hráčkou Valentini Grammatikopoulovou z Grécka (189. WTA).

03. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kajka do osemfinále - galéria

Anna Karolína Schmiedlová sa prvý raz v kariére predstaví v osemfinále grandslamového turnaja. Postúpiť doň sa jej podarilo na obľúbenom antukovom Roland Garros v Paríži. V treťom kole nedala šancu americkej kvalifikantke Kayle Dayovej, ktorú zdolala hladko 6:1, 6:3. Zápas fotoobjektívom sledovala Marleen Fouchier.

03. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Skvelá Schmiedlová v osemfinále!

Anna Karolína Schmiedlová sa prvýkrát v kariére prebojovala do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji. V treťom kole Roland Garros zdolala americkú kvalifikantku Kaylu Dayovú hladko 6:1, 6:3 za 80 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza nastúpi v súboji o postup do štvrťfinále proti šiestej nasadenej vlaňajšej finalistke Američanke Coco Gauffovej.

Schmiedlová si na parížskej antuke vylepšila svoje grandslamové maximum, ktorým bolo tretie kolo na Roland Garros 2020 a 2014 i na US Open 2015.

03. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan: Proti Zverevovi to nešlo

Alex Molčan po prehre vo večernom zápase druhého kola Roland Garros s Nemcom Alexandrom Zverevom neskrýval sklamanie, no postavil sa k tomu športovo. S nasadenou dvadsaťdvojkou z Nemecka sa mu nepodarilo dostať do zápasu podľa jeho predstáv a na centrálnom dvorci v Paríži mu podľahol 4:6, 2:6, 1:6. Favorizovaný súper sa vrátil na dvorec Philippa Chatriera prvý raz od vlanajšieho semifinále proti Španielovi Rafaelovi Nadalovi, ktoré skrečoval pre vážne zranenie členka.

02. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Molčan nestačil na Zvereva

Alex Molčan neuspel v druhom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Na parížskej antuke prehral s nasadenou dvadsaťdvojkou Nemcom Alexandrom Zverevom 4:6, 2:6, 1:6 za necelé dve hodiny. Jeho maximom na podujatiach veľkej štvorky zostáva tretie kolo z vlaňajšieho Wimbledonu a US Open 2021.

01. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová: Bola som odvážna

Anna Karolína Schmiedlová postupom do tretieho kola dvojhry na Roland Garros vyrovnala svoje maximum z grandslamových turnajov. Po vyradení jedenástej nasadenej Rusky Veroniky Kudermetovovej v prvom kole potvrdila dobrú formu na parížskej antuke aj v ďalšom zápase, v ktorom zdolala španielsku lucky-loserku Alionu Bolsovovú.

01. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Schmiedlová v treťom kole!

Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala už do tretieho kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V druhom kole zdolala prvýkrát v kariére španielsku lucky loserku Alionu Bolsovovú 6:3, 6:4 za 104 minút. Na parížskej antuke tak vyrovnala svoje maximum z rokov 2020 a 2014. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza nastúpi v dueli o postup do osemfinále proti americkej kvalifikantke Kayle Dayovej.

01. 06. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Troisdorfe titul neobháji

Lukáš Klein (na snímke) neobháji titul vo dvojhre na challengerovom turnaji 75 v nemeckom Troisdorfe (73 000 EUR, antuka vonku). Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza nestačil v druhom kole na Rusa Ivana Gachova a v pozícii nasadenej štvorky mu podľahol 4:6, 2:6 za 83 minút.

31. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Mihalíková končí v 1. kole

Tereza Mihalíková s Estónkou Kaiou Kanepiovou nepostúpili do druhého kola štvorhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Na parížskej antuke nestačili v úvodnom zápase na bielorusko-brazílsky pár Victoria Azarenková, Beatriz Haddadová Maiová a podľahli mu hladko 0:6, 1:6 za necelú hodinu. Najlepším grandslamovým výsledkom dvadsaťštyriročnej Mihalíkovej tak zostáva osemfinále z tohtoročného Australian Open.

FOTO: Marleen Fouchier

31. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kajka o RG: Môj obľúbený turnaj

Anna Karolína Schmiedlová sa predstaví v druhom kole dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza hladko zdolala v úvodnom zápase favorizovanú súperku Veroniku Kudermetovovú z Ruska 6:3, 6:1 a v druhom kole vyzve španielsku kvalifikantku Alionu Bolsovovú.

30. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Troisdorfe za obhajobou

Lukáš Klein (na snímke) úspešne vykročil za obhajobou titulu na challengeri 75 v nemeckom Troisdorfe (73 000 EUR, antuka vonku). Štvrtý nasadený hráč zvíťazil v úvodnom zápase nad domácim držiteľom voľnej karty Markom Topom, ktorého zdolal 6:3, 6:7(2), 6:4 za 153 minút. Ďalším súperom zverenca trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza bude Rus Ivan Gachov.

30. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Molčan do druhého kola

Alex Molčan postúpil do druhého kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V úvodnom kole zdolal na parížskej antuke domáceho Francúza Huga Gastona 6:1, 7:6(4), 6:4 za 143 minút. ďalším súperom zverenca trénerov Mariána Vajdu, Karola Becka a kondičného Pavla Šmelu bude nasadená dvadsaťdvojka Alexander Zverev z Nemecka.

30. 05. 2023
Aktuality Více zde