• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
« 123456789 .. 10 »   4/90
news img

Pokorný s deblovým titulom na ITF WTT M15 v Trnave

Lukáš Pokorný (na snímke vľavo) získal deblový titul na turnaji ITF WTT M15 v Trnave (15 000 USD, tvrdý povrch v hale). Po boku Nemca Kaia Wehnelta zvíťazili vo finále v pozícii tretieho nasadeného páru nad ukrajinsko-českou dvojicou Alexandr Braynin, Matyáš Černý a zdolali ho 6:2, 6:4 za 63 minút. Pre dvadsaťdvaročného zverenca trénera Ľubomíra Kurhajca v NTC je to ôsmy titul vo štvorhre na mužskom okruhu ITF, prvý v tomto roku.

05. 10. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Moška: Ťahákom Jamrichová

Talentovaná hráčka Národného tenisového centra Renáta Jamrichová bude ťahákom turnaja J&T Banka Slovak Open 2024. Juniorská šampiónka Australian Open i Wimbledonu dostala od organizátorov 24. medzinárodných majtrovstiev Slovenska v tenise žien voľnú kartu. V bratislavskom NTC sa mala pôvodne predstaviť aj olympijská víťazka z OH 2020 v Tokiu Belinda Benčičová, Švajčiarka so slovenskými koreňmi však napokon nebude na podujatí štartovať pre chorobu.

02. 10. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC - Hlasy kapitánov po víťazstve

Jubilejný 20. ročník Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP má za sebou finálové vyvrcholenie, na ktorom sa v Národnom tréningovom centre Košice zišlo 12 najlepších tímov chlapcov a 12 najlepších tímov dievčat. Minuloročné víťazstvo v Detskom Davis Cupe sa v roku 2024 podarilo obhájiť tímu TK Petržalka, medzi dievčatami v Detskom Fed Cupe zvíťazil tím TC BASELINE Banská Bystrica. Obaja kapitáni nám ponúkli svoj pohľad na túto celoslovenskú akciu.

30. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria Detského Davis Cupu a Fed Cupu 2024

Jubilejný 20. ročník Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP spoznal v nedeľu v Národnom tréningovom centre Košice svojich víťazov. Stali sa nimi chlapci TK Petržalka A a dievčatá TC BASELINE Banská Bystrica. Záverečný deň akcie zachytil objektív Roberta Haasa.

29. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazi Detského DC a FC 2024

V celoslovenskom finále jubilejného 20. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP zvíťazili v Národnom tréningovom centre Košice chlapci TK Petržalka "A" a dievčatá TC BASELINE Banská Bystrica. Chlapci vo finále zdolali TK HSC Piešťany 4:1, dievčatá si poradili s TK Nová Dubnica "A" 3:1. Najbojovnejšími hráčmi v celoslovenskom finále boli Lukas Lörinčík (TK Petržalka) a Paulína Demeterová (TK Slovan Bratislava).

29. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Trnavské tituly vo dvojhre pre Pokorného a Kužmovú

Lukáš Pokorný získal titul vo dvojhre na turnaji ITF WTT M15 v Trnave (15 000 USD, tvrdý povrch v hale). Tretí nasadený hráč zvíťazil v slovenskom finále nad Milošom Karolom a zdolal ho 7:6(2), 6:2 za 90 minút. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca získal svoj druhý singlový titul na mužskom okruhu ITF, v debli ich má na svojom konte sedem. Dvadsaťdvaročný hráč Národného tenisového centra upravil vzájomnú bilanciu s Karolom na 3:0 na zápasy. Karol sa zo zisku titulu tešil v sobotu vo štvorhre.

29. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Deblové tituly Slovákov na turnaji ITF v Trnave

Nina Vargová s Katarínou Kužmovou získali titul vo štvorhre na turnaji ITF WTT W15 v Trnave (15 000 USD, tvrdý povrch v hale). Jednotky deblového pavúka zvíťazili vo finále nad treťou nasadenou česko-slovenskou dvojicou Ivana Šebestová, Radka Zelníčková a zdolali ju 7:5, 4:6, 10-6 za 103 minút. Pre Vargovú je to siedmy titul vo štvorhre na ženskom okruhu ITF, Kužmová sa radovala už jedenásty raz.

28. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Pohár prezidenta STZ - v kategórii dorastu zvíťazil západ

Pohár prezidenta STZ 2024 si vo vekovej kategórii do 18 rokov vybojoval tím Západoslovenského tenisového zväzu. Dorastenci a dorastenky zo všetkých štyroch regiónov si v Lučenci zmerali sily v stretnutiach, ktoré  pozostávali z 3 dvojhier chlapcov, 3 dvojhier dievčat, štvorhry chlapcov, štvorhry dievčat a štvorhry zmiešaných párov. Na druhom mieste sa umiestnil tím Bratislavského tenisového zväzu, tretie miesto patrí Stredoslovenskému tenisovému zväzu a na štvrtom mieste skončil Východoslovenský tenisový zväz.

28. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Pohár prezidenta - v kategórii staršieho žiactva zvíťazila Bratislava

Pohár prezidenta STZ 2024 si vo vekovej kategórii staršieho žiactva vybojoval tím Bratislavy. Starší žiaci a staršie žiačky zo všetkých štyroch regiónov si v Nových Zámkoch zmerali sily v stretnutiach, ktoré  pozostávali z 3 dvojhier chlapcov, 3 dvojhier dievčat, štvorhry chlapcov, štvorhry dievčat a štvorhry zmiešaných párov. Na druhom mieste sa umiestnil tím zo stredoslovenského regiónu, tretie miesto patrí východoslovenskému regiónu a na štvrtom mieste skončil západoslovenský región.

28. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský Davis Cup a Fed Cup 2024 - fotogaléria druhého dňa

Finálový turnaj Detského Davis Cupu a Fed Cupu 2024 pokračoval v piatok v Národnom tréningovom centre v Košiciach druhým hracím dňom. Dvanásť tímov chlapcov a dvanásť tímov dievčat do 10 rokov bojuje o celkový titul v jubilejnom 20. ročníku súťaže. Súčasťou piatkového programu bol aj slávnostný nástup všetkých tímov a autogramiáda bývalej slovenskej fedcupovej reprezentantky Jany Čepelovej, ktorá sa tešila medzi deťmi veľkému úspechu.

FOTO: Robert Haas

27. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

V semifinále trnavských turnajov až piati Slováci

V týždni od 23. septembra sa v Trnave súbežne hrajú mužský a ženský turnaj kategórie ITF (spoločná dotácia 30 000 USD, tvrdý povrch v hale). V mužskom pavúku sa do semifinále dvojhry prebojovali Lukáš Pokorný a Miloš Karol, medzi ženami zabojujú o postup do finále Radka Zelníčková (na snímke), Katarína Kužmová a Sofia Milatová.

FOTO: Milan Hutera

27. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave v piatok v akcii šesť slovenských singlistov

V týždni od 23. septembra sa v Trnave súbežne hrajú mužský a ženský turnaj kategórie ITF (spoločná dotácia 30 000 USD, tvrdý povrch v hale). V mužskom pavúku sa do štvrťfinále dvojhry prebojovali Lukáš Pokorný a Miloš Karol (na snímke), medzi ženami zabojujú o semifinále Katarína Kužmová, Radka Zelníčková, Laura Cíleková a Sofia Milatová.

FOTO: Milan Hutera

27. 09. 2024
Tenis doma Více zde
 
« 123456789 .. 10 »   4/90