• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Pokračovanie NTC Košice

Na zasadnutí najvyššieho orgánu - Rady STZ - dňa 26. 9. 2020 odznela v rámci schváleného programu aj informácia o projekte NTC Košice. Rada v rámci svojho uznesenia skonštatovala, že návrh nového modelu realizácie optimalizovaného projektu výstavby športoviska NTC Košice, ktoré bude slúžiť na športovú prípravu talentovanej mládeže a ako tenisové a športové centrum pre obyvateľov Košíc a blízkeho okolia, je naďalej v zmysle schválenej Koncepcie rozvoja tenisu na roky 2018-2022 investičnou prioritou STZ. Rada STZ je za pokračovanie jeho realizácie, vrátane prípravy ďalších právnych krokov a prípravy návrhu finančného krytia.

29. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC: Víťazom BA regiónu do 8 rokov TK Slovan

Víťazmi Detského Davis Cupu a Fed Cupu do 8 rokov v Bratislavskom regióne sa stali hráči TK Slovan Bratislava. Dievčatá si vo finále poradili s tímom ŠK TC Dúbravka Bratislava 4:1, chlapci zdolali tím TK Tennis Classic Bratislava 3:2. Medailistov zachytil objektív fotografa Dušana Barbuša.

28. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi áčka mladších žiakov Sloboda a Pohánková

Leon Sloboda (TC BASELINE Banská Bystrica) a Mia Pohánková (TK Slávia SPU Nitra) sa stali víťazmi turnaja mladších žiakov kategórie A na Slovane. Sloboda si vo finále dvojhry poradil s Matúšom Petráškom (TK Žilina) 7:6(3), 7:5. Obaja chlapci spolu získali prvenstvo vo štvorhre, v záverečnom dueli si poradili s párom Alex Čech, Samuel Sýkora (TK Slovan Bratislava, TK Slávia STU Bratislava) 6:2, 6:3.

18. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Michalik a Balus víťazmi dorasteneckého áčka v Prievidzi

Radovan Michalik (TK Mladosť Košice) a Irina Balus (TC BASELINE Banská Bystrica) sa stali víťazmi dorasteneckého turnaja kategórie A v Prievidzi. Najvyššie nasadený Michalik si po dobrom výkone vo finále poradil s klubovým spoluhráčom Jakubom Kaťuchom 6:3, 6:3. Kaťuch sa prebojoval aj do finále štvorhry, v ktorom po boku Michala Krajčího (TK Mladosť Košice) tesne podľahol páru Tomáš Lánik, Anton Magdolen (TC EMPIRE Trnava/TC Topoľčany) 6:3, 6:7(2), 5-10.

16. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR starších žiačok: Titul pre Jamrichovú a Kyseľovú s Félixovou

Renáta Jamrichová (OZ Slávia Trnava) získala titul vo dvojhre na majstrovstvách Slovenska starších žiačok. Vo finále si poradila s Karolínou Krajmer (Benet LTC Bytča) 6:3, 6:3. Vo štvorhre sa z celkového víťazstva tešili Nina Kyseľová (TC Topoľčany) so Sašou Félixovou (TC EMPIRE Trnava), ktoré zdolali pár Kiara Žabková (TC EMPIRE Trnava), Renáta Jamrichová 6:4, 6:4.

30. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Naňo víťazom starších žiakov, vo štvorhre spolu s Hulínom

V sobotu vyvrcholili majstrovstvá Slovenska starších žiakov. Medzi chlapcami si o titul zahrali Marek Naňo (TC EMPIRE Trnava) a Jakub Medveď (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica). Víťazom sa stal Marek Naňo, ktorý zdolal svojho súpera v napínavom finále 6:2, 3:6, 7:6(5). K trofeji za víťazstvo vo dvojhre pridal aj tú najvyššiu zo štvorhry. Po boku klubového spoluhráča Patrika Hulína zdolali pár Samuel Melaga (Fresh club Zvolen), Jakub Medveď 6:4, 6:4.

29. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Vo finále Naňo s Medveďom a Jamrichová proti Krajmer

V sobotňajšom finále dvojhry na majstovstvách Slovenska starších žiakov nastúpia proti sebe Marek Naňo (TC EMPIRE Trnava) a Jakub Medveď (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica). Medzi dievčatami zabojujú o titul Renáta Jamrichová (OZ Slávia Trnava) a Karolína Krajmer (Benet LTC Bytča).

28. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Matunák a Depešová víťazmi mladších žiakov

Martin Matunák a Soňa Depešová sa stali víťazmi majstrovstiev Slovenska mladších žiakov. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zdolala Depešová medzi dievčatami Natáliu Kročkovú 6:4, 6:1. U chlapcov sa z titulu tešil Martin Matunák po víťazstve 1:6, 7:5, 6:1 nad Dylanom Bairom.

24. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Pokorný majstrom Slovenska

Lukáš Pokorný zvíťazil vo finále majstrovstiev Slovenska dorastencov nad Petrom Benjamínom Privarom 6:7(4), 6:1, 6:3 a v poslednom roku dorasteneckej kategórie získal titul z letných M SR. Tretí nasadený hráč, zverenec trénerov Ľubomíra Kurhajca a Milana Martinca v NTC, si vylepšil vlaňajší výsledok. V roku 2019 sa prebojoval do finále, ale nad jeho sily bol vtedy Krištof Minárik. Ďalšie Pokorného kroky vedú do Prešova, kde sa už v utorok predstaví na poslednom podujatí v rámci série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna.

24. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Daubnerová s titulom z M SR

Nikola Daubnerová sa stala majsterkou Slovenska dorasteniek vo dvojhre. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Ladislava Olasza zvíťazila vo finále nad siedmou nasadenou Eszter Méri 6:4, 2:6, 6:0. Stále iba štrnásťročná hráčka, ktorá v semifinále zdolala aj nasadenú jednotku Radku Zelníčkovú, si pripísala cenný triumf. V zápasoch preukázala nielen tenisové umenie, ale aj psychickú odolnosť. V štyroch z piatich zápasov na turnaji vyhrala až v treťom sete.

24. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

O titul medzi mladšími žiačkami na M SR Depešová s Kročkovou

Soňa Depešová (na fotografii vpravo), najvyššie nasadená hráčka na majstrovstvách Slovenska mladších žiačok, postúpila po víťazstve 6:3, 6:2 nad Miou Pohánkovou (na fotografii vľavo) do finále. V súboji o titul si zmeria sily s Natáliou Kročkovou. Dvojka turnaja zdolala v semifinále Leu Belanskú 6:1, 6:3.

23. 08. 2020
Tenis doma Více zde