• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

ŠK Pepas Slovenská Ľupča má za sebou turnaj detí, teraz prídu medzinárodné

O júnovom turnaji detí do 10 rokov v tenisovom aráli ŠK Pepas Slovenská Ľupča napísal vrchný rozhodca Tibor Lešniak. Súčasne pripojil pozvánku na júlové medzinárodné turnaje.

15. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotky Detského DC a FC

 Na šiestich miestach sa cez víkend uskutočnili oblastné kolá Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2015. Prinášame fotografie z jednotlivých miest. Autori fotografií organizátori, Dušan Barbuš, Ivan Kopčáni.

14. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Matúšová a Hrunčák vyhrali dvojhry na M SR mladšieho dorastu

Barbora Matúšová (TK Slávia Agrofert STU Bratislava) a Dominik Hrunčák (TK Slovan Bratislava) získali zlaté medaily v dvojhre na majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu v Trnave. Tituly vo štvorhre vybojovali Filip Áč, Martin Fekiač (Slovan Bratislava/Slávia Agrofert) a Nina Stankovská, Stella Kovačičová (EMPIRE Trnava/VTC Pezinok).

12. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Družstvo TJ Záhorák víťazom v kategórii 55+

Víťazom kvalitne obsadených majstrovstiev Bratislavského regiónu v kategórii 55+ sa stalo družstvo TJ Záhorák, keď v poslednom stretnutí zvíťazilo nad Dynamom 3:0. Na obrázku zľava: Fillo, Dvoráček, Strempek, Blahutiak.

 

09. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

V Topoľčanoch vyhrali Králik a Kyseľová

Počas uplynulého víkendu bojovalo na kurtoch Tennis Clubu Topoľčany 18 chlapcov a 26 dievčat na turnaji detí do 10 rokov. Víťazmi sa stali Jakub Králik a Nina Kyseľová. 

08. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Čisovská a Minárik majstrami SR staršieho žiactva

 Letné majstrovstvá SR staršieho žiactva patria skôr k výnimkám, kde turnaj zahajujú dievčatá. Vzhľadom na príjemné počasie sa poradie zápasov v dennom programe po dvoch dňoch vyrovnalo a 11-dvorcový areál TK Kúpele Piešťany poskytoval potom dostatok priestoru, aby súťaže prebiehali súbežne. V súťažiach nastúpili všetci nominovaní hráči (48 + 48), početne boli obsadené aj deblové pavúky (21 + 24). Na snímkach všetci víťazi.

06. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstri: Michalík a Suchánková

 Majstrami SR v kategórii mladšieho žiactva na dvorcoch TK Kúpele Piešťany sa stali Radovan Michalík (TK Mladosť Košice) a Sara Suchánková (Slovan Bratislava). Obaja vyhrali nielen dvojhry, ale aj štvorhry, v ktorých vytvorili páry so svojimi finálovými súpermi.

30. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Behúň a Stará s titulmi zo Žiliny

 Majstrami Slovenska v kategórii staršieho dorastu sa stali Jakub Behúň a Lenka Stará (obaja TC EMPIRE Trnava). Šampionát sa uskutočnil od 25. 5. 2015 na dvorcoch TK Žilina. Na turnaji sa zúčastnili najlepší dorastenci a dorastenky SR, okrem reprezentantov hrajúcich v tomto termíne juniorku na Roland Garros. 

29. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Turnaj detí – Slávia Cup v Trnave

Cez víkend sa uskutočnil v tenisovom klube OZ Slávia Trnava už v tradičnom májovom termíne jeden z prvých jarných turnajov detí do 10 rokov. Štartovalo na ňom 23 chlapcov a 35 dievčat, zápasy prebiehali na 6 dvorcoch, počasie nám prialo, takže sa celkovo odohralo 118 zápasov, resp.setov do 6 alebo do 4 gemov v siedmich súťažiach.

21. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

O práci TA Prešov

TA Prešov pracuje od roku 2005 ako občianske združenie. V súčasnosti sa na tréningovom procese zúčastňuje viac ako 40 hráčov a hráčok. Rozdelení sú do tréningových skupín podľa výkonnosti a vekovej kategórie. Podľa tohto rozdelenia sa zúčastňujú na procese v individuálnych alebo skupinových tréningoch. O práci TA Prešov píše Jozef Maras st., predseda občianskeho združenia TA Prešov. Čítajte v časti METODIKA A TRÉNERI tu

06. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Tituly z extraligy pre TC EMPIRE

TC EMPIRE Trnava obhájil oba extraligové tituly. Ženy na domácich dvorcoch zvíťazili nad TK Nitra 4:1 a muži v dramatickom stretnutí, keď rozhodovala posledná štvorhra, zdolali v Bratislave TK Slávia Agrofert STU 4:3.

01. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Extraliga: nováčik do semifinále

V tenisovej extralige žien zdolal v Piešťanoch nováčik súťaže HTC Hlohovec TK Kúpele 4:3 a postúpil do semifinále, v ktorom v stredu 29. apríla nastúpia Hlohovčanky u obhajcu titulu TC EMPIRE Trnava (HTC sa vzdalo domáceho prostredia). Druhú semifinálovú dvojicu tvoria TK Nitra – TK Slovan Bratislava. Semifinále extraligy mužov: TK F1 Poprad - TK Slávia Agrofert STU Bratislava, TC Empire Trnava - TK Kúpele Piešťany. Viac info

27. 04. 2015
Tenis doma Více zde